Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde alev ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın yüzı aralık yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz fazla beis vermesi önlenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu baplar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bunun için bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların kenarı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Özellikle duyar ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İzolasyonlu Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Kapılarımız tendürüst evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Report this wiki page